Zonne-energie

duurzaamheid zonne-energie

Zonne-energie

De zon als gratis energiebron, kan tegenwoordig heel goed en op eenvoudige wijze worden benut. Met behulp van zonnepanelen is er behoorlijk rendement te behalen. Al tien jaar monteert W.A. Kuijpers zonnepanelen op elk gewenst dak. De panelen sluiten wij aan op het elektriciteitsnet. Daarnaast is het ook mogelijk om via een zonneboiler leidingwater te verwarmen. Zonne-energie kan direct in elk huishouden gebruikt worden, waardoor de energiemeter zienderogen terug loopt.

Bedrijven

Ook voor bedrijven is deze vorm van duurzame energie uitermate geschikt. Het is namelijk mogelijk om via de EIA (Energie Investerings Aftrekregeling) de investeringskosten zakelijk aftrekbaar te maken. Binnen 15 jaar is de investering in zonnepanelen terugverdiend. Wij adviseren u hier graag in.

Kwaliteit

In de media ligt het Nederlandse merk Scheuten Solar onder vuur.  W.A. Kuijpers levert en installeert alleen door KIWA goedgekeurde zonnepanelen van de merken Canadian Solar, Ubbink en Yingli Solar. Deze panelen leveren optimale energie en gaan minimaal 25 jaar mee.

Wilt u meer weten over Zonne-energie? Bel of mail ons:
tijdens kantooruren:  015 – 2 570 290     (buiten kantooruren:  06 - 51 721 821)    mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.