Onze klanten

 

onze klanten

Onze klanten

W.A. Kuijpers werkt voor veel particuliere klanten in Delft en omgeving. Als particulier kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Om u goed van dienst te zijn, vindt er eerst een persoonlijk gesprek plaats en een inventarisatie van het werk. Vervolgens brengen wij een offerte op maat uit. Pas wanneer u akkoord gaat, gaan wij aan de slag.

Bedrijven

W.A. Kuijpers werkt ook voor veel bedrijven en instellingen in Delft en omgeving. Wij werken zowel in renovatie- als in nieuwbouwprojecten. Dat leidt vaak tot samenwerking met aannemers, architecten en bouwondernemingen. Daarnaast werken wij veel voor Verenigingen van Eigenaren, want het gezamenlijk onderhoud van daken of aanschaf van HR-ketels is voordeliger dan voor individuele huishoudens. Onze vakkundige medewerkers worden veelvuldig ingezet bij:

  • √  Verenigingen van Eigenaren
  • √  Hoogheemraadschap Delft e.o.
  • √  Woningbouwverenigingen in Delft e.o.
  • √  TU Delft
  • √  Kleinschalige nieuwbouwprojecten
Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk dat u bij aanschaf van materialen en artikelen gebruik maakt van erkende deskundigheid. Zodoende kan W.A. Kuijpers geen garantie geven voor artikelen die op eigen initiatief gekocht zijn. Wij installeren bij voorkeur materialen en artikelen die via onze leveranciers zijn aangeschaft.

Normeringen

W.A. Kuijpers is aangesloten bij:
√  VCA
√  branchevereniging Uneto-VNI
√  Sterkin
√  SEI

Wij werken volgens normeringen van:

√  NEN
√  Kiwa
√  Komo

U kunt uw (aan)vraag altijd telefonisch of per mail indienen:
tijdens kantooruren:  015 – 2 570 290     (buiten kantooruren:  06 - 51 721 821)    ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.