Sanitair

 

sanitair

Sanitair

Wanneer u kiest voor een nieuwe badkamer, komt daar veel bij kijken. Allereerst het ontwerp; waar komen douche, bad, wastafel en toilet. Hoe groot is de ruimte en aan welke eisen moet deze ruimte en het sanitair voldoen? Wilt u een bad, jacuzzi of inloopdouche. Wilt u een klassieke of een moderne lijn? Wat voor kranen hebben uw voorkeur?

Compleet

W.A. Kuijpers adviseert u van begin tot einde en denkt met u mee. Daarbij houden wij altijd goed rekening met de originele aansluitingen en uw persoonlijke wensen. Op het gebied van sanitair hebben wij een schat aan ervaring. Wij installeren het leidingwerk, monteren baden, douches, wastafels, toiletten, kranen enzovoorts en zorgen bovendien voor prachtig afgewerkt tegelwerk. Het resultaat is een complete badruimte met het mooiste sanitair van gerenommeerde merken.

Showroom

Wij nemen u graag mee naar de showrooms van onze vaste leveranciers. Daar vindt u een uitgebreid aanbod aan sanitair van uiteenlopende merken tegen een aantrekkelijk tarief, zoals Sphinx, Villeroy & Boch, Grohe, Jacuzzi, Bette, Keramag en Geberit. Van stoomdouches tot hydromassagebaden en van thermostatisch geregelde kranen tot regendouchekoppen. Met het door u uitgezochte sanitair gaan wij voor u aan de slag.

Meerprijs

Ook door uzelf aangeschaft sanitair van gerennommeerde merken, installeren wij graag. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Heeft u een vraag over sanitair of wilt u uw badkamer verbouwen? Bel of mail ons:
tijdens kantooruren:  015 – 2 570 290     (buiten kantooruren:  06 - 51 721 821)    mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.